Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла, як у Грузії почепила стрічку на дерево «вічного кохання». Відповідне фото з’явилося на її офіційній сторінці в Instagram.

«Чіпляй сюди стрічку, бо це дерево любові в парку вічного кохання. Ну я і почепила! Хто ж не схоче! І от почитала я цю історію зараз - прожили разом лише кілька тижнів, потім вона вирушила з ним у Персію, де його зовсім скоро вбили, а вона лишилася вдовою, син їхній спільний вмер до народження, і 30 років вона носила траур. Її так і називали «Чорна вдова Тифліса» - це у кількох рядках історія кохання Ніни Чавчавадзе та Олександра Грибоєдова», - розповіла телеведуча.

Вона також додала, що не впевнена, чи хотіла б собі такого кохання.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Як Вам? Схотіли б собі такої долі? Краще уважно читайте і вивчайте те, до чого вас підштовхують інші! І не робіть стрімких кроків... Бо в мене от вже і стрічка почеплена... добре, що я в прикмети не вірю..», - додала Таран.

У коментарях підписники зазначили, що телеведуча виглядає чудово.

«Ліда, ви стильно виглядаєте!», - захоплюються фанати.

«Оце жінка була - їхне кохання не вмерло, навить після його смерті, такі почуття є прикладом для наслідування», «Можна жити разом багато років, і не відчути того, що можеш відчути за кілька тижнів, проживши разом... і нести ці почуття потім все своє життя в серці», - зазначають у коментарях її підписники.

Нагадаємо, що Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських: "Помадка-кучерик"

Також, "Знай.uа" писав, що мокра Оля Полякова засвітила своїх улюблених "кумушек": "Русалки мої"