У Києві локдаун працює, але, схоже, тільки в головах чиновників. У метро ніхто не дотримується навіть соціальної дистанції, розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За свідченнями очевидців, біля входів на станції, незважаючи на заявлену роботу за перепустками, збираються натовпи пасажирів.

"Біля столичного метро, судячи з усього, утворився "імунітет» до жорсткого карантину", - припускають автори повідомлення.

"Карантин, коронавірус, спеціальні перепустки, соціальне дистанціювання і навіть ідеї про закриття кордонів областей. Щоб що? Київ, Станції метро Вокзальна", - додають у спільноті.

У коментарях городяни висловлюють своє невдоволення таким станом речей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Локдаун працює... Що сказати. Так і школи, садочки скоро відкриємо, в маршрутки всіх пустять. Не дарма ізраїльський лікар назвав наш локдаун"дитячим садом"...", "Слухайте, а який сенс тоді було переводити транспорт "тільки за перепустками"? Народ натовпами їздить на метро", " це все за спеціальними перепустками? Дуже цікаво", " який ефективний локдаун! І без пропуску нікого не пускають, так? Сенс був взагалі це все починати...",- обурюються городяни.

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"