У Києві процвітає проституція, хоча офіційно, звичайно ж, її немає. Знайти "дівчину за викликом" можна легко, розповіли в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

"Ви або хрестик зніміть, або труси надіньте. Як зараз йдуть справи з борделями? З урахуванням того, що дівчатка не соромляться відкрито говорити, що їх кришують поліцейські - все досить непогано. Автор відео стверджує, що легко знайшов оголошення в Інтернеті. Зателефонував за вказаним номером і потрапив у свого роду диспетчерську, яка розподіляє кому і на яку адресу їхати", - розповідають у спільноті.

Крім того, автор повідомлення перед візитом до «жриці любові» зателефонував у поліцію, проте там йому сказали, що потрібно їхати і писати заяву особисто в місцеве відділення уп. За їх словами, подібними справами повинен займатися дільничний, а довести факт проституції складно, так як необхідна «контрольна закупівля».

"Було б що показувати. Проституція була, є і буде. Але вона повинна бути легальною: ліжка повинні бути чистими, панянки з медоглядом згідно з графіком», - вважають коментатори.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«У наших умовах це не має сенсу. Боротися можна тільки з каналом поставки (не дозволяти затягувати в це болото тих, кого ще можна повернути до нормального життя). Все інше залежить від економічної, політичної, морально-моральної ситуації в країні", - додають інші.

"Навіщо її шарпати? Автор відчув себе героєм, знайшовши квартиру з послугами?", - дивуються деякі.

Нагадавши, у Росії підполковник з дружиною померли під час БДСМ-оргії

Про смерть повідомила в поліцію їх доросла дочка. Вона виявила батьків у своїй квартирі, вони обидва лежали на ліжку, одягнені в підгузники. Тіла померлих були покриті гематомами. На місці оперативники виявили секс-іграшки та пристосування для БДСМ. А також наркотичні речовини, збуджуючі засоби, Віагру і шприци.

Як повідомляв портал Знай.uа, хлопець випадково задушив сусідку під час сексу