У Києві патрульні супроводили до пологового автомобіль із вагітною жінкою. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, правоохоронці не очікували, що їм доведеться з самого ранку терміново супроводжувати авто із пасажиркою, що ось-ось мала народити.

«Друзі, хочемо поділитися з вами цією позитивною історією. Ранок патрульних… почався не з кави. Майже одразу, як вони заступили на службу до них звернувся стурбований водій. У чоловіка в автомобілі ось-ось повинна була народити донька, тож він хвилювався, що не встигне доставити породіллю вчасно до пологового будинку», - розповіли у відомстві.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не гаючи часу, правоохоронці забезпечили швидке переміщення авто до пологового будинку, розташованого у Пущі-Водиці, де на жінку вже чекали лікарі.

Схвильований батько породіллі подякував патрульним за надану допомогу в транспортуванні дочки, адже через столичні корки немовля ризикувало народитися в машині дідуся.

Нагадаємо, раніше під пологовий будинок у Києві підкинули немовля із запискою - " подарувала колі шанс"

Як повідомляє портал Знай львів'янкам запропонували народжувати на камеру

Також Знай писав, що молода Українка на Різдво народила четверню, щасливу матусю виписали з лікарні: "ми на сьомому небі"