У Києві промишляє шахрайством літня людина, яка просить грошей на бензин у довірливих водіїв. Кияни його вже добре знають, а ось довірливі гості столиці все ще трапляються на його байки.

Поспілкуватися з чоловіком вирішили адміни спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Интервьюха з популярним дідом-жебраком. Мабуть, вже всі автомобілісти Києва його бачили, але майже ніхто з ним не спілкувався. Зробили це за вас", - написали в співтоваристві.

За словами чоловіка, йому 82 роки, і живе він у своїй машині. Він розповідає водія сумну історію про те, що йому не вистачило грошей на бензин, щоб доїхати до сина. Тим же, хто пропонує дотягнути його до сина на буксирі, відповідає, що син живе в Красноперекопську.

У коментарях до відео кияни відзначають, що дідусь бреше – живе він під Білою Церквою, у нього є Будинок. Шахрайство на трасі-це його "бізнес".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Хто може, знає, постарайтеся прилаштувати його в будинок престарілих, якщо сам не може. Автору спасибі, хоч хтось спробував, роз'яснити що та як», - просять ті, хто повірив старому.

"Насмішив будинком престарілих, він на тачці і з бабосами, а в будинку престарілих, крім бабок, ніхрена Немає», «який нах*й будинок, він нормально собі живе в Білій Церкві», «Старий п*стун. Навіть якщо його прибудують безкоштовно з самий хороший будинок престарілих, навіть якщо буде фінпідтримка, він все одно втече! Він спілкується з людьми, всім розповідає різні сумні історії, на повітрі, при ділі!» ,- пишуть в коментарях.

"Який будинок престарілих...він багатьох переплюнув по доходах... тим, хто вірить і дає грошики. Так що не бідна він людина, а нечесна, бо краще дійсно допомогти тим, хто не має можливості працювати, і немає за що їсти", " Ахаха! у машині він живе, та нормальний у нього доміна, не у всіх допомагають такий є",» Оо це той, який до сина їде, і у нього бензин скінчився, все ніяк не доїде, бідолаха", - додають інші.

Нагадаємо, що Нова пошта повідомила про зміни в оплаті посилок: будуть списувати автоматично.

Як повідомляв портал Знай.иа, "Нова пошта" презентувала нову послугу, але у відповідь почула обурення клієнтів.

Також Знай.иа писав, що шахраї обдурили літнього чоловіка, надіславши йому фальшиву посилку на"Укрпошту".