У Києві сталася ДТП за участі водія таксі Bolt та автівки Daewoo. На щастя, у результаті цього ніхто не постраждав.
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомляє "Київ Оперативний".
Так, стало відомо, що у вівторок, 13 квітня у Києві на перехресті вулиць Щербаківського та Безручка сталася ДТП.
Відомо, що таксист служби Bolt на автівці Skoda не надав перевагу зустрічному транспорту і повернув перед автомобілем Daewoo. У результаті чого відбулося зіткнення. За словами очевидців автівка таксі ледь не перевернулася на бік.

ДТП, скріншот із відео
ДТП, скріншот із відео

На місце пригоди оперативно викликали правоохоронців. Зазначимо, що на щастя, ніхто у результаті цієї пригоди не постраждав.

"Звичайні маневри таксистів Bolt. Водій таксі вирішив не надавати перевагу зустрічному транспорту і повернув перед автомобілем Daewoo. Ще б трохи і таксі б перекинулося на бік", - сказано у повідомленні.

Наразі правоохоронці будуть встановлювати всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше Київського екскопа, який п'яним збив насмерть жінку та скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду

Як повідомляє портал Знай у Києві водій вантажівки збив жінку і покинув помирати: врятував таксист-супермен

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще