На вулицях столиці все більше стає людей, які просять у перехожих гроші. У більшості випадків такі люди ходять на вулицю, як на роботу і лише роблять вигляд, що їм потрібна допомога.

Так, у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Київ Оперативний"оприлюднили відео з нібито вагітною дівчиною, яка стоїть в переході на колінах і просить гроші.
При цьому хлопець, який знімає відео запропонував дівчині сходити в кіно на фільм і кинув їй в пакет квитки. Але, це обурило жінку і вона яро відреагувала на це, використовуючи нецензурну лексику.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

"Анонс фільмів, який ми заслуговуємо ...."- так підписали оприлюднене відео.

У коментарях до відео користувачі мережі відзначили, що ця нібито вагітна дівчина вже кілька років на вулицях столиці випрошує у людей гроші і ніяк не народить.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

" Невже є ще настільки дурні люди щоб їм подавати", Три роки її бачу, давно повинна народити", " Ух ти, а я переживати вже почала... коли ж народить бідолаха?", "Знаю її, нещастя у людини. Шостий рік народиться не може!",- такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал " Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП