У Києві через складну епідеміологічну ситуацію посилили карантинні обмеження. Через це тепер в громадському транспорті міста можна перебувати тільки зі спеціальною перепусткою.
Такі обмеження міська влада ввела, щоб зменшити кількість хворих на коронавірус. Але мабуть не всі кияни дотримуються карантинних обмежень. Цьому свідчать кадри ранкового київського метро, які опублікували в мережі.

Метро, скріншот із відео
Метро, скріншот із відео

На кадрах видно, що заповненість метро більше ніж 50% при цьому пасажири не дотримуються соціальної дистанції. Але відзначимо, що всі пасажири дотримуються масочного режиму.

"Метро в Києві знову виглядає майже так само, як і раніше. Заповненість метро - ніяк не 50%. Дистанція між пасажирами відсутня", - сказано в повідомленні телеграм-канал "Київ зараз".

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Як повідомляв портал Знай.uа , нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду.