На Київщині в селі Вишеньки жінка виставила з дому власного чоловіка, і тепер він вимушений жити у залізній будці у дворі. Сусіди в шоці від ситуації, адже подружжя провело разом не один рік, а тепер 75-річний пенсіонер кинутий напризволяще.

Саме сусіди взялися годувати Валентина Івановича та з'ясовувати, як йому допомогти. Раніше чоловік мешкав у квартирі на другому поверсі, і понад десять років прожив із дружиною у цивільному шлюбі. Потім до них переїхала донька, і все: "Спочатку мені сказали іди геть, а потім моєму собаці", - каже Валентин Іванович журналістам ТСН.

Разом із Бароном чоловік і живе в будці. Тут є невеличкий диван, стіл і шафа, в ній костюм та три куртки. Ні світла, ані опалення. Поїсти приносять небайдужі односельчани. Люди не можуть спокійно спостерігати, як в них на очах страждає людина. Зверталися куди тільки могли. Найперше до тих, хто виставив його на вулицю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Мешканка виселила і каже, що не хоче з ним жити далі. Сільська рада каже, він у нас не зареєстрований і ми нічого не можемо зробити", - каже сусідка чоловіка.

Валентин Іванович родом із Донецька, там із 20 років пропрацював на коксохімзаводі і заробив пенсію в понад вісім тисяч гривень. Гроші, кажуть сусіди, спочатку ще й знімала з картки жінка з донькою, які випхали чоловіка до залізної буди. Поки чоловік у лікарні, біля залізної халабуди понуро блукає лише самотній пес Барон.

Раніше ми повідомляли, Зеленському висунули чіткі вимоги, дитячі виплати, алкотести для політиків і медогляд водіїв.

Як повідомляв "Знай.uа", українці хочуть скасувати строкову службу, призовники незадоволені.

Також "Знай.uа" писав, що від Зеленського вимагають введення нової COVID-допомоги і "рокировку" вакцин.