Популярний український співак Олександр Пономарьов відомий неймовірними піснями про кохання, та виявилося, що йому не раз розбивали серце. Артист був одружений двічі, один раз офіційно, інший - в цивільному шлюбі.

Десять років Олександр жив із Оленою Мозговою - донькою відомого композитора та співака Миколи Мозгового. Пара народила двох дітей - Олександра та Євгенію. В програмі "Кава з перцем" Пономарьов вперше відверто розповів про розрив з Оленою, причинами якого стали її зради: співак буквально зловив кохану на гарячому.

Тода ходили чутки, що Мозгова закрутила роман з екс-чоловіком і продюсером Гайтани Едуардом Клімом. Коли ведуча запитала у Пономарьова, до чого тут Клім, співак відповів прямо: "Вона була в нього закохана".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Той період Олександр переживав дуже непросто, адже на його очах руйнувалася сім’я. Більш того, він спробував пробачити Олені зраду, проте історія повторилася:

"Мені здавалося, що я можу пробачити. Я пішов назустріч і почав примушувати себе забути це. Але трапилося в другий раз і тому я вирішив, що якщо є другий, буде і третій", — розговорився Пономарьов.

Після розлучення батьків маленька Євгенія якийсь час пожила з матір’ю, та незабаром переїхала до батька на постійній основі. Чому так сталося, артист відповідати не став: "Так трапилось. Нічого поганого говорити не буду".

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Також Знай.ua писав, Олександр Пономарьов показав свою волохату дівчинку: годує бубликами й печеньками