У Дніпропетровській області відвідувачка супермаркету "Візит" купила торт з мерзенним "сюрпризом".

Фото, зроблені жінкою, опублікував Telegram-канал "Чорний список".

Мало того, що кондитерський виріб був прострочений, його "перетримали" настільки, що він просочився цвіллю.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"10 квітня, мешканка Кам'янського купила торт в магазині #візит на бульварі Будівельників, 39а. Ось така принадність всередині. Найсильніша цвіль, всюди",- йдеться в публікації.

Тим часом харків'янка знайшла залізну "добавку" в козинаках. Як він там опинився і чи поніс хтось покарання - невідомо.

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал Знай.ua, Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також Знай.ua писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.