Марічка Падалко - популярна українська телеведуча, яка має багато шанувальників. Тому зірка з задоволенням веде свою сторінку в Instagram, де ділиться корисними порадами чи новими світлинами.
Цього разу Падалко у своєму Instagram розповіла, де взяти сили на другий карантин. При цьому вона зазначила, що була рада що й початкова школа пішла на дистанційне навчання, тому вона може забрати дітей на дачу, а не сидіти в чотирьох стінах в місті.

Марічка Падалко, фото з instagram
Марічка Падалко, фото з instagram

"Щоб не збожеволіти від переживань за трьох учнів вдома в мене є або робота, або втеча на пробіжку. Але щовесни я все одно занепадаю емоційно. Цікаво, що не взимку. І щовесни трохи набираю вагу. Теж цікаво, що саме навесні, а не "як всі нормальні люди" на новорічні свята. Хоча я дуже активно рухаюся, і зараз в тому числі. Я раніше думала, що це збіг, але це повторюється навесні з року в рік. І «відпускає» тільки із початком літа", - зазначила Падало.

Марічка Падалко, фото з instagram
Марічка Падалко, фото з instagram

При цьому телеведуча відзначила, щоб тримати себе у формі раз на день приймає Омега 3. Це додає їй сил, а ще знижує ризик серцевих захворювань.

"Своє серце я перевіряла після перенесеного ковіду - з ним все добре. Але ось легкий «депресивний стан», який зараз переживає чи не кожен другий, дуже складно «виміряти». Омега 3 з цим теж допомагає😀 ", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".