Киянка готувала на кухні й потрапила у несподівану пастку - та так, що довелося викликати рятувальників, адже вибратися самотужки було неможливо.

Подробиці розповідає командир Київської служби порятунку (КАРС) Дмитро Пихайло, який прибув на виклик разом із бригадою.

Жінка засунула руку до насадки ручного блендера, і вона там застрягла. Спочатку киянка намагалася звільнитися самотужки, але нічого не виходило, а рука розпухла і почала дуже боліти. Довелося чекати прихзду рятувальників.

Рука киянки застрягла у блендері, фото: Київська служба порятунку

Для звільнення пальців постраждалої було прийнято рішення розпилити “ніжку” блендеру. Вдалося зберегти пальці, лише на одному лишися поріз від ножів блендеру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рука киянки застрягла у блендері, фото: Київська служба порятунку

Рятувальники також надали медичну допомогу постраждалій та закликали її обережніше поводитися із кухонними предметами.

Нагадаємо, що у Києві сім'я з немовлям стала жертвою шахраїв, які здають квартири в оренду.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналісти провели експеримент, щоб дізнатися, чи можна проїхатися в київському метро за фальшивими дозволами під час локдауну, і яке покарання отримають порушники.

Також Знай.uа писав, що українців атакують нахабні злодії, обікрали - ще й насміхаються: "з Днем народження!".