Катя Осадча - популярна українська телеведуча, яка є обличчям програми про зірок "Світське життя". Також вона ще є ведучою популярного талант-шоу "Голос Країни".
У неділю, 11 квітня на телеканалі "1+1" пройшов довгоочікуваний перший прямий ефір вокального шоу "Голос країни". Катерина Осадча для прямого ефіру шоу обрала дуже жіночний та по справжньому весняний образ.

Катерина Осадча, фото з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

"Ми в прямому ефірі просто зараз. Голос країни чвертьфінал! За кого вболіваєте ви? За кого з учасників і за кого з с тренерів? Сукня @millanova_kyiv прикраси @diame.club", - Зазначила Катерина Осадча.

Катерина Осадча, фото з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

На одній з фото показано, як Катерна Осадча позує для Юрія Горбунова. Зірка обрала для ефіру світлу сукню у квітковий принт. Свій образ вона доповнила босоніжками та яскравими прикрасами. Її чоловік Юрій Горбунов для ефіру обрав стильний костюм у клітинку.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще