Другий тиждень локдауну розпочався невтішним висновком за вихідні 10 та 11 квітня - фахівці Держпродспоживслужби в Києві виявили майже сотню порушень карантинних обмежень.

Подробиці повідомляє пресслужба установи.

"Протягом вихідних, 10-11 квітня, фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Києві провели моніторинг дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів суб’єктами, які здійснюють господарську діяльність", - йдеться в повідомленні.

Кияни масово порушують карантин, фото: пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Києві

В ході рейду було проведено перевірку 1440 об’єктів.

З них:

422 заклади громадського харчування,
374 об’єкти торгівлі продовольчими товарами,
644 – непродовольчими товарами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кияни масово порушують карантин, фото: пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Києві

За результатами моніторингу загалом зафіксовано 94 порушення дотримання карантинних обмежень, за які порушники понесуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.