Популярний український телеведучий Юрій Горбунов, без якого сьогодні неможливо уявити найуспішніше співоче шоу "Голос країни", активно спілкуєтьяс з підписниками та ділиться подробицями не тільки професійного, але й особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram у суботу шоумен виклав світлину, на якій повторив улюблений трюк мільйонів туристів: взяв у руки сонечко на заході.

"Всім гарного вечора!І нехай сонце зігріє кожного!!", - побажав Горбунов своїм підписникам.

Раніше популярні українські телеведучі Юрій Горбунов і Катерина Осадча показали, як відпочивають біля річки з чотирирічним сином. "Офіційно перший день весни!", - підписав миле фото телеведучий. На знімку він з дружиною і сином прогулюються по берегу річки, скориставшись раптовим потеплінням і сонячним днем.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що ведучий "Голос країни" Горбунов посадив за кермо маленького сина: "Папка спокійний".

Нагадаємо, у мережі показали першу дружину Юрія Горбунова, яку він залишив заради Каті Осадчої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов показав, що робить з Надією Мейхер поки Катя Осадча в Грузії: "Шалені".