У Києві стався інцидент із п'яним любителів повзучих - добряче закинувши за комірець, чоловік посадив собі на шию двох змій і вирушив гуляти містом, лякаючи перехожих.

Подробиці повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

У повідомленні йдеться, що на вулиці Клавдіївській поліцейські затримали п'яного чоловіка з 2 зміями на шиї. Він гуляв містом і чіплявся до перехожих, показуючи їм плазунів та пропонуючи взяти їх до рук.
Змії поводилися неспокійно через холод, що, швидше за все, змусило чоловіка покласти їх на дах чужого автомобіля.

"Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння, відмовився назвати патрульним своє ім'я і поводився дуже агресивно. Звідки у нього змії-також не сказав, тому патрульні затримали чоловіка і доставили в райвідділ", — розповідають в поліції.

Також патрульні зв'язалися з організацією UAnimals, яка займається правами тварин, щоб вони оглянули змій і допомогли знайти їм тимчасовий притулок.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На порушника склали матеріали за статтями про жорстоке поводження з тваринами та перебування в громадських місцях у п'яному вигляді.

Нагадаємо, що у Києві хвостиків відведуть в салон краси заради нової сім'ї: "Хоч відразу на виставку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", величезне око з Чорнобиля підморгнуло здивованим українцям - "Хто там?"

Також, "Знай.uа" писав, що не зебра, а живе "чудо світу": унікальний лоша народився з забарвленням в горошок