Відома українська співачка Alyosha показала, як її маленька донечка бавиться в ігровому центрі. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Така прикольна штука для того, щоб маля стрибало. Маруся дуже задоволена, і я, що вона не на руках. Дякуємо сім’ї Вусиків за подарунок. Маруся тренується, через місяць побіжимо», - написала співачка.

На відео 8-місячна крихітка із задоволенням стрибає в ігровому центрі, який багато хто сприйняв за ходунки. За це багатодітній мамі навіть дісталося від фанаток, які мають своїх малюків.

«Ви ж досвідчена матуся, повинні знати, що ходунки небезпечні для дитячих суглобів та хребта», «Ці ходунки небезпечні! Тут немає опори, все навантаження на промежину і кульшові суглоби, які ще формуються!», - обурюються матусі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

«А у Вас очі ж відкриті? Це не ходунки», - не розуміє закидів співачка.

«Чим? Моя у них ганяла, як на машині, і усе добре», - підтримують її у коментарях.

«Яка вже велика! Нехай буде здорова і в міру пустотливою дівчинкою на радість батькам!», «Косморакета», - захоплюються інші.

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.