У Києві зникла неповнолітня дівчинка із яскравою зовнішністю. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, неповнолітню Трохимець Аліну Анатоліївну, 2003 року народження, розшукують силами Голосіївського УП ГУНП у місті Києві.

Дівчинка живе у столиці, на вулиці Михайла Ломоносова, та вчиться в Київському кооперативному інституті бізнесу та права економіко-правового коледжу. З 7 квітня дитина перестала виходити на зв’язок із рідними, її місце перебування невідоме.

Прикмети дитини: 171 сантиметр зросту, волосся темне довге, очі карі.

Якщо вам щось відомо про те, де вона може перебувати, повідомте до поліції за номером телефону гарячої лінії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях під повідомленням розгорілися справжні дебати щодо зовнішності дівчинки.

«З такою губою важко не знайти. Сподіваюсь, що з нею все добре», «Назбирає на новий телефон і повернеться», «Губи, вилиці. Хто цю радість оплачував? Через 2 місяці 18», - дивуються коментатори.

«Цей пост потрібно показувати дітям-дівчаткам, нехай подивляться і уявлять, який пі@ дець почнеться в коментах, якщо вони собі забабахають таку красу в гонитві за модою, і не дай бог пропадуть з радарів батьків. Я своїм показала. Дитині бажаю швидше повідомити про своє знаходженні батькам», «Боже, які тупі і безмозкі люди є в коментах. Невже її великі губи - привід не шукати людину? Зникла, на хвилинку, чиясь донька. Зараз мода така, то губи качати, то ср*ку, тату на все тіло і пірсинг,- і що з того?», «Коли в новині про зникнення людини читаєш коменти про її зовнішність, осуд, насміхання, то втрачаєш віру в адекватних людей!», - обурюються інші.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.