Відома українська телеведуча Марічка Падалко потішила своїх фанатів новою корисною порадою, як покращити своє здоров’я навесні. Корисні рекомендації вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Де взяти сили на другий карантин? Ні, я, звичайно, трохи пораділа, що і початкова школа пішла на дистанційне, і що я всіх дітей можу забрати на дачу, а не сидіти в чотирьох стінах в місті. Але те, що рік тому сприймалося як великий виклик, в чомусь навіть цікавий, на цей раз виглядає як друга спроба не дуже успішного побачення - ніби «потерпіти і можна», а «полюбити - ні». Я, звісно, не опускаю руки і впрягаюся в усі можливі амплуа», - поскаржилася ведуча, додавши, що вдома вона і мама, і кухарка, і прибиральниця.

«Щовесни я все одно занепадаю емоційно. Цікаво, що не взимку. І щовесни трохи набираю вагу. Теж цікаво, що саме навесні, а не «як всі нормальні люди» на новорічні свята», - зазначає Падалко.

За її словами, повернутися до норми та активного життя їй допомагають вітаміни, які вона додає до свого звичного раціону.

«Я теж щовесни набираю вагу. І я зрозуміла, що я, як квіточка - на зиму "сохну" (стрункішаю добряче), а на весну "розквітаю". І теж влітку все само приходить в норму», «Кожен наступний карантин і локдаун все важче витримувати. Новини просто вбивають. Статистика... Все важче шукати для себе стимули і приводи для оптимізму. Мабуть через це все я теж почуваю себе погано останнім часом. Треба купити вітамінки», - діляться фанати ведучої.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину: "батьки голосно цокаються".