Під Києвом правоохоронці повідомили про підозру чоловікові, який застрелив собаку. Про це розповіли у поліції.

Як зазначається, прикрий інцидент трапився у Бучі. До правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який розповів, що неподалік від його будинку невідомий перехожий із рушниці застрелив безпритульного пса.

Тварину із пораненням госпіталізували до ветклініки, де їй провели операцію, однак пес не вижив після дев’яти годин відчайдушної боротьби за життя.

Тим часом правоохоронці виявили та затримали чоловіка, підозрюваного в жорстокій розправі над твариною. У нього знайшли рушницю та дозвільні документи на неї.

За жорстоке поводження з собакою зловмиснику загрожує до трьох років тюремного ув’язнення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Чим займається поліція, коли безпритульні собаки збиваються в зграї та нападають на дітей?», «Саме в Бучі у мене був неприємний інцидент з бездомними собаками, вони там живуть майже напівдикими зграями, хоча чому майже... Мені тоді допоміг чолов'яга, який підняв палицю і розігнав зграю, хоча вони і почали на нього кидатися. Моторошно було», - діляться власними враженнями українці.

«Нелюд деградований, і у таких неадекватів зброя, жах, вдячна, що відреагували на жорстокість і затримали небезпечну потвору», «Ну де такі недоумки, як цей стрілок, беруться?! Ходити по місту з рушницею і стріляти у беззахисне створіння! Дякую працівникам поліції, що відреагували на такий вчинок!», - вважають інші коментатори.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.