Відома українська телеведуча Марічка Падалко влаштувала прямий ефір для своїх підписників. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу в гостях у неї була дієтолог Наталія Самойленко, якій могли поставити питання усі бажаючі.

«Будемо говорити про весну і про те, як привести себе у форму», - пообіцяла Падалко.

«Понад 85% підписників скаржаться, що зараз рот не закривається. Причина цьому – локдаун. Я, як людина, яка п’ять днів провела на одному місці, можу це зрозуміти», додала вона, поцікавившись у лікаря, що з цим можна зробити.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Карантин – прекрасний час, який можна витратити на себе, але ми не можемо відірватися від їжі. Як почати з цим боротися?», - поцікавилася Падалко.

«Коли ми перебуваємо в стані хронічного стресу, ми намагаємося його заїсти. Але правильніше стрес запивати! І запивати його звичайною водою або трав’яним чаєм – ромашкою, звіробоєм», - порадила дієтолог, додавши, що вживати рідину треба рівномірно впродовж всього дня, а не «ввечері, як згадаєш, одразу два літри».

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину: "батьки голосно цокаються".