Локдаун незабаром може «накрити» всю Україну.

Із такою пропозицією звернувся до уряду держави мер Києва Віталій Кличко. Про це він заявив під час свого традиційного брифінгу.

Кличко закликав уряд запровадити локдакн по всій країні у зв'язку з погіршенням ситуації з поширенням коронавірусної хвороби.

На думку столичного мера, ситуація із коронавірусом в Україні виходить з-під контролю, і без повного локдауну запобігти поширенню небезпечної хвороби не вдасться.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше столичний градоначальник Віталій Кличко повідомляв, що ситуація з ковідом у Києві виглядає плачевно. Якщо з початку наступного тижня динаміка захворюваності не зміниться і продовжить збільшуватися такими ж темпами, продовження локдауну в Києві не уникнути. Попередньо, посилений карантин можуть продовжити до 10 травня.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.