У Києві епідемія коронавірусу може зірвати набір дітей у перший клас.

У всякому разі, рішення призупинити набір першокласників до навчальних закладів оприлюднив Департамент освіти і науки від 7 квітня на сайті КМДА.

В оприлюдненому документі немає точних вказівок того, на який саме рядків відклали прийом дітей, і коли його відновлять.

Відзначається тільки, що це рішення продиктоване необхідністю «запобігти поширенню COVID-19».

Раніше мер столиці Віталій Кличко заявляв, що ситуація з коронавірусом в Києві на даний момент склалася дуже складна. Якщо з початку наступного тижня динаміка захворюваності не зміниться і продовжить збільшуватися такими ж темпами, продовження локдауну в Києві не уникнути. Попередньо, посилений карантин можуть продовжити до 10 травня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.