У Києві рідні розшукують молоду жінку, яка зникла безвісти учора, 8 квітня. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, рідні понад добу розшукують Ліну Головко, яку характеризують як дуже веселу і життєрадісну дівчину.

Жінка пішла з дому в селищі Хотів, неподалік від парку Феофанія, і назад не повернулася.

«Можливо, хтось бачив, чи має ідеї, де і як її можна шукати?», - запитують родичі зниклої.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі друзі, знайомі дівчини та просто небайдужі громадяни організовують пошукову операцію поблизу селища. Вони також шукають кінологів, які могли б допомогти у пошуках, маючи спеціально навчених собак.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.