У Києві кур’єр служби доставки Glovo одним ударом звалив з ніг чоловіка, із яким у нього виникла сварка посеред вулиці. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент стався 7 квітня поблизу ресторану швидкого харчування McDonald's. На очах у перехожих кур’єр б’є чоловіка і з одного удару відправляє його в нокаут.

«Один удар - і ти Біг Мак. Бійка кур'єра Glovo з перехожим сталася біля McDonald's на Святошині. Причини бійки поки незрозумілі, але зрозуміло, що з цими кур'єрами варто бути обережними - вирубують з одного удару», - пишуть автори відео.

«Людина-кур'єр в Києві, як Бетмен в Готтемі, тікає від поліцейської погоні, вирубує з удару, і ніхто не знає, хто він такий», «Прийшли часи, якщо побачив кур'єра, вирубують відразу, від гріха подалі…», - дивуються кияни.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Інший раз як подивлюся, кого вони туди набирають в ці служби доставки... Не хотілося б, щоб вони навіть торкалися до замовлення. Краще замовлю в перевірених місцях зі своєю доставкою, або сам сходжу куплю, якщо такої немає», - додають обурені кияни.

Раніше ми повідомляли, Укрпошта назвала тарифи за доставку пенсій, скільки платитимуть у селах та містах.

Як повідомляв "Знай.uа", довелося викликати рятувальників, триметровий пітон потайки пробрався в посилку і перелякав всю пошту.

Також "Знай.uа" писав, що таксі по 700 гривень і" маршрутка-привид", як українці добираються на роботу.