У Києві чоловік вирішив самотужки добігти до Одеси. Про це розповіла його кума, киянка в Іnstagram під ніком darina_green88.

За її словами, її кум Андрій вирішив здійснити забіг від столиці до Одеси вздовж траси. Це півтисячі кілометрів, які йому доведеться подолати на своїх двох на самоті.

Наразі чоловік пробіг вже п’яту частину дистанції - 100 кілометрів. У своєму забігу він не користується ні транспортом, ні допінгом. Ночує у придорожніх готелях, а інколи доводиться ночувати навіть під відкритим небом – якщо не добіжить до населеного пункту.

Харчується спортсмен там же – у зустрічних кафе.

“Наш кум, Андрій, хресний Тимура. …Це близько 500 км ! Це .. взяти себе на слабо, випробувати, послужити прикладом сили і витримки”, – написала захоплена знайома бігуна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«Ми пишаємося реалізацією такого сміливого рішення, в не залежності від результату, але віримо в успіх!», - додала вона.

«Красавчик!!! До Одеси - я б до Умані разом пробіглася. Молодець!», - підтримують бігуна у коментарях українці.

Нагадаємо, 79-річна жінка з втратою пам'яті пішла з дому і не повернулася: тіло знайшли в ставку після довгих пошуків.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові вірний голуб прилітає до пенсіонера в лікарню: людям плювати.

Знай.ua писав, українською пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати крім Ощадбанку.