У Києві чоловік знімав колеса з припаркованих автомобілів, і попався поліцейським п'яним за кермом. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, патрульні поліцейські, патрулюючи проспект Академіка Глушкова в тому районі, де вже неодноразово були помічені крадіжки коліс, помітили автомобіль, який їздив по дворах, не включаючи фар.

Це привернуло увагу патрульних, і вони вирішили перевірить водія дивного авто. Власник автомобіля помітив правоохоронців, припаркувався і спробував втекти. Однак його спіймали і затримали.

В автомобілі горе-водія знайшли шість коліс, що належали іншим машинам. Неподалік стояли на цеглинах» розбуті " зловмисником автомобілі.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До всього, водій-злодій виявився ще й п'яний « "Драгер" показав 1.27 проміле алкоголю.

"На таких цеглинах і моя машина колись була. Так ніхто і не знайшов" « " Виваляти його в кропиву і пальці переламати, щоб свербіти не зміг», - сердяться в коментарях кияни.

Нагадаємо, 79-річна жінка з втратою пам'яті пішла з дому і не повернулася: тіло знайшли в ставку після довгих пошуків.

Як повідомляв " Знай.uа" в Харкові вірний Голуб прилітає до пенсіонера в лікарню: людям плювати.

Знай.ua писав українською пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати крім Ощадбанку.