У Києві чоловік скоїв дивну крадіжку, здивувавши і продавців, і правоохоронців. Про це розповіли в прес-службі поліції столиці.

Як зазначається, крадіжка сталася в магазині, розташованому на вулиці Сержа Лифаря. Там молодий чоловік викрав шампуні проти лупи, загальною вартістю в півтисячі гривень.

За словами співробітників торгового залу, хлопець пройшов через касу, не сплативши товар. На нього зреагували сигнальні рамки, проте зупинити зловмисника охоронцям не вдалося.

Охоронці кинулися в погоню і зловили грабіжника, затримавши його до приїзду поліції.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці встановили, що 29-річному зловмиснику вдалося заховати в рюкзак косметичних засобів на суму в 500 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також виявилося, що горе-грабіжник раніше вже затримувався за аналогічні злочини, і в даний час знаходиться на випробувальному терміні.

Тепер же за повторну крадіжку зловмиснику загрожують шість років в'язниці.

Нагадаємо, 79-річна жінка з втратою пам'яті пішла з дому і не повернулася: тіло знайшли в ставку після довгих пошуків.

Як повідомляв " Знай.uа" в Харкові вірний Голуб прилітає до пенсіонера в лікарню: людям плювати.

Знай.ua писав українською пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати крім Ощадбанку.