У Києві комунальне підприємство закупило згущеного молока на 200 тисяч гривень. Про це розповіли у спільноті “Los Solomas.Киев” у Facebook.

Як зазначається, Солом’янське ШЕУ через тендер закупило 1300 банок згущеного молока. Загальна вартість купленого становить 200 тисяч гривень.

«Директор «бідного» комунального підприємства «ШЕУ Солом‘янського району», в обов’язок яких входить підтримувати в належному стані асфальтне покриття в районі, закупив через тендер на своє підприємство згущене молоко на суму 200 тис. грн. Як таке рішення допоможе в ремонті доріг – невідомо», - зазначають автори повідомлення.

Тепер місцеві мешканці цікавляться, зокрема, чому, власне, саме згущене молоко було закуплене, якщо працівників швидше б потішила грошова премія, та чому ціна однієї банки згущенки становить аж 38 гривень, замість 20-30 грн, як у магазині.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами - "З г*вна і гілок"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також, "Знай.uа" писав, львів'яни закидали головну ялинку сміттям на Новий Рік, комунальники прозріли: "Дві вантажівки!"

Раніше несподіваним дизайнерським рішенням відзначилися і в Черкасах: в мікрорайоні Митниця проблему з величезною ямою на дорозі вирішили незвичайним способом — накрили її килимом.