У Києві родина з немовлям стала жертвою шахраїв, які здають квартири в оренду. Про це розповіли самі постраждалі в телеграм-каналі «Ху*вий Київ».

За їхніми словами, молоді люди з дитиною зняли помешкання в будинку на вулиці Драгоманова.

Жінка на ім’я Ксенія, яка представилася матір’ю власниці квартири Анни, що нібито перебуває за кордоном, здає помешкання в оренду за довіреністю.

«Ви справно платите орендну плату, а якщо починаєте наполягати на укладанні договору, з-за кордону матеріалізується власниця Анна, яка загрожує дружбою з Арсеном Аваковим, звинувачує в рейдерському захопленні і говорить, що ніяких грошей не бачила, викликає поліцію, і вас виселяють вночі з немовлям на руках, не повертаючи заставу за останній місяць», - бідкаються люди.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

«Ви орендуєте квартиру, платите кілька місяців, але при цьому (з якихось причин) не уклали договір. А потім до вас приходять господарі і кажуть - ви ніх*я не давали і повинні заплатити ще раз. Ви визиваєте копів, ті розводять руками і кажуть, мовляв розуміють, що вас ви*бали і висушили, але вдіяти нічого не можуть. От така ху*ня, малята! P.S. Дуже, дуже, дуже багато з нас живуть на знімних квартирах, так що - майте на увазі», - написала авторка посту із ніком "Дракулёниш".

Договір, на якому наполягали квартиранти, не був складений з вини орендодавця – Ксенія обіцяла зробити це пізніше, потім казала, що забула паспорт.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.