У Дніпрі рятувальники зняли з залізобетонної конструкції дівчинку, яка чомусь туди залізла і не змогла спуститися. Про це розповіли в МВС України.

Як зазначається, випадок стався у місті Дніпро 7 квітня. До Служби порятунку подзвонили підлітки, які повідомили, що в Індустріальному районі їхня подружка залізла на бетонну конструкцію, що розташована на території покинутої виробничої будівлі.

Піднятися на висоту понад вісім метрів дівчинка змогла самостійно, а от спуститися донизу – вже не зуміла.

Прибувши на місце виклику, рятувальники виявили 12-річну дитину, яка сиділа на конструкції висотою майже десять метрів. Щоб її зняти, знадобилася драбина.

Фото: МВС
Фото: МВС

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фото: МВС
Фото: МВС

Медична допомога дівчинці не знадобилася.

Рятувальники закликали українців уважніше слідкувати за тим, де і чим займаються їхні діти.

«От дурко!», «Молодці! Дякуємо вам! А батьків треба на виховні роботи!», «Гніздо хотіла звити?», - коментують ситуацію українці.

Нагадаємо, раніше У Києві копи врятували неадекватного чоловіка за крок від смерті- " Повис на карнизі" У Києві патрульним вдалося врятувати життя чоловікові, який ледь не випав з вікна багатоповерхівки.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дівчина кілька хвилин тримала напівголого чоловіка звисаючим з балкона догори дригом. У Російській Федерації напівроздягнений чоловік провисів на краю балкона, поки його за ногу тримала дівчина.

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем герой АТО у розпачі поліз у петлю, копи ледь встигли:"з життя йду добровільно". На Тернопільщині військовий спробував покінчити життя самогубством. На щастя, чоловіка врятували.