Двоє правоохоронців врятували життя жінці, яка намагалася скоїти самогубство. Про це розповіли в Патрульній поліції України.

Як зазначається, випадок стався у Маріуполі Донецької області, у багатоповерхівці на вулиці Троїцькій. Там посварилися матір і її 38-річна дочка. Саме старша жінка і викликала поліцію.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці попросили присутніх в квартирі громадян показати їхні документи. У цей момент дочка заявниці рвучко кинулася до розчиненого балконного вікна.

Припускають, що жінка мала намір вчинити самогубство, стрибнувши з висоти восьмого поверху. Однак один із прибулих правоохоронців зреагував миттєво – він схопив жінку та затягнув назад до квартири.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За вказаною адресою поліцейські викликали бригаду швидкої допомоги, та передали неврівноважену молоду жінку медикам для огляду.

«Молодці, щоб усі такі поліцаї були», «Молодці, здоров’я усім і доброї долі», «Наша влада зі своїми локдаунама й доводить людей до самогубства», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Києві копи врятували неадекватного чоловіка за крок від смерті- " Повис на карнизі" У Києві патрульним вдалося врятувати життя чоловікові, який ледь не випав з вікна багатоповерхівки.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дівчина кілька хвилин тримала напівголого чоловіка звисаючим з балкона догори дригом. У Російській Федерації напівроздягнений чоловік провисів на краю балкона, поки його за ногу тримала дівчина.

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем герой АТО у розпачі поліз у петлю, копи ледь встигли:"з життя йду добровільно". На Тернопільщині військовий спробував покінчити життя самогубством. На щастя, чоловіка врятували.