В електропотягах, які курсують за маршрутом «Ніжин-Київ-Ніжин», збільшили кількість вагонів. Про це стало відомо з повідомлення, яке оприлюднила Ніжинська міська рада.

Як зазначається, раніше у потягах було шість вагонів, тепер додали ще два.

Більше вагонів додали у ті потяги, які курсують у години пік. За словами міського голови Ніжина Олександра Кодоли, за день з міста до Києва проходять 12 електричок. Однак найбільш завантажені з них рухаються ті, які йдуть зранку та ввечері.

Наступним кроком, сподівається він, стане запуск додаткового потяга, який рухатиметься за маршрутом «Конотоп-Київ-Вінниця» через Ніжин.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Наразі саме ніжинські електрички – найбільш затребувані в цьому напрямку. Щодня вони перевозять десятки тисяч людей, і завжди переповнені. Наповнюваність вагонів пасажирами нерідко становить 202%.

Раніше ми повідомляли, юні гімнасти рознесли вагон "Укрзалізниці" перед змаганнями.

Як повідомляв "Знай.uа", киян посадять на швидкісну електричку, в передмістя за 20 хвилин. Однак пощастить далеко не всім киянам.

Також "Знай.uа" писав, що під Запоріжжям потяг "Інтерсіті" зійшов з рейок з десятками пасажирів всередині.