Українські потяги настільки брудні, що навіть у іноземців вже не витримують нерви.

Наприклад, житель Данії, який подорожував у поїзді напрямку «Київ – Ізмаїл», не витримав, і сам помив вагон. Про це він написав на своїй сторінці в "Фейсбук".

Чоловіка настільки розлютила відсутність сервісу, комфорту і елементарної чистоти в поїзді, що він почав протирати вікна вологими серветками. Однак це не допомогло, так як, за його словами, «бруд стародавній і сильно в'ївся», і він на одній із зупинок купив швабру, щоб вимити вікно ретельніше.

Але і це не сильно допомогло в боротьбі за чистоту. Іноземець зазначає, що за ті гроші, скільки коштують в Україні квитки на потяги, перевізник міг би і подбати про чистоту вагонів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А де швабру взяли?", - "Купували напередодні у господарському магазині. Вам адресу передати? Потрібно, насправді, чогось більш жорстокого, погано помилося вікно. Шкребти потрібно. Довго", - поділився враженнями чоловік.

"Брудні вікна - це спеціальний захисний камуфляж для пасажирів (як затемнені вікна в автомобілі). Ось ви змили " камуфляж "з залізничного вагона, але ж залізниця - це сфера контррозвідувальної спецслужби, і тепер спецслужба другої лінії змиє камуфляж з "іноземців» першої лінії", - сміються українці.

Раніше ми повідомляли, юні гімнасти рознесли вагон "Укрзалізниці" перед змаганнями.

Як повідомляв " Знай.ua", киян посадять на швидкісну електричку в передмістя за 20 хвилин. Однак пощастить далеко не всім киянам.

Також " Знай.ua " писав, що під Запоріжжям потяг "Інтерсіті" зійшов з рейок з десятками пасажирів всередині.