У Києві маршрутники відмовилися виходити на роботу через локдаун. Про це стало відомо з повідомлення голови «Асоціації перевізників Києва та Київської області» Ігоря Моїсеєнка в ефірі телеканалу «Україна 24».

За його словами, працювати в умовах, що склалися, в столиці перевізники більше не можуть. Для початку сьогодні не вийшли на маршрути частина автобусів. Якщо міська влада не втрутиться і не надасть перевізникам підтримку, роботу маршруток блокують повністю.

Водії маршруток скаржаться на те, що їм доводиться постійно воювати з пасажирами, які не бажають дотримуватися карантинних правил; самим контролювати, чи є спецпропуску у громадян і чи одягнені у всіх маски. У той час, як в муніципальному транспорті цим займаються правоохоронці, «варта» і кондуктори, в маршрутках це повністю на совісті самих водіїв.

Нерви водіїв не витримують напруги, і вони відмовляються виходити на маршрут.

Ще одна проблема-постачальники палива тепер вимагають передоплату, замість того, щоб давати відстрочку оплати.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.