У Києві невідомі помстилися тролейбусу, водій якого не взяв до салону пасажирів без перепусток. Про це повідомили в спільноті «dtp.kiev.ua» в соціальній мережі Facebook.

​​Як зазначається, у тролейбусі розбили скло шматком бруківки.

«Пр. Маяковського, 38/10. Розбите скло в тролейбусі, поруч три камені від бруківки, на місці поліція і люди. Швидше за все, наш народ образився, що їх не хочуть возити», - додали в спільноті.

«Якби це було скло авто якогось "слуги" чи олігарха, винні були б давно знайдені.», «Скло велике, напевно дорого коштує. Явно кидала особа, яка не платить податки», - зазначають місцеві мешканці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«А чому цей сміливець втік? Стояв би до приїзду поліції, і аргументовано довів, що він має рацію, і винен у всіх бідах автобус. Так ні ж, звалила, сциклива мавпа. І думає, що він херой, пішов проти системи. Так тут і коментаторів більшість схожих, готові камінням всіх закидати, не виходячи з квартири, прямо з дивана», «Нерви здають у людей. Причому тут автобус або той же водій?», - дивуються українці.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.