У Києві видача спецперепусток на громадський транспорт перетворилася на чергове випробування для містян. Про це повідомили в «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

​​Як зазначається, люди змушені стояти за перепустками в довжелезних чергах по декілька днів. При цьому соціальної дистанції ніхто не дотримується, ніби й немає в країні пандемії небезпечної хвороби.

«Це не черга до «Епіцентру». Всі ці люди всього лиши бажають отримати спецперепустки для проїзду у громадському транспорті. Деякі кажуть, що вже другу добу стоять у черзі.

Київ, Басейна, 1/2А», - написали автори посту.

«Ну да, локдаун, потрібно розірвати ланцюг передачі інфекції… Підприємства закрили, людей вдома посадили, транспорт паралізували», «Ну так. Прибрали натовп з транспорту, зате давайте зробимо натовп під час видачі цих тупих квитків», - обурюються містяни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Це спеціально створили таку ситуацію? За запитом нашої компанії видали всього 30% пропусків! Як повинні люди добиратися на роботу, люди які працюють в сфері обслуговування і не тільки, ті, хто в цей час локдауна надають послуги всім громадянам? КМДА сплатить мені таксі на роботу, або той час, що я по витрачаю, щоб дістатися на роботу і з роботи пішки», - не стримуються кияни.

«Винна, напевно влада? Людей там насильно тримають? Складно включити мозок і очікувати на вулиці, вони всі там стоять і потім ниють», «Черга називається "До Бога в рай за документами"», «Геніально. І це ж в основному своєму роботодавці, керівництво. Які будуть роздавати ці самі пропуску своїм співробітникам. Хто дасть гарантію, що саме з цього ось місця не піде хвиля заражень чистіше Буковеля?», - серядться у коментарях.

«Це працівники? Або роботодавці? Чому так багато? Я в суботу нормально отримав на співробітників, в адміністрації району - на Леонтовича взяли запит і відправили чекати отримання. Видали за 15 хвилин», - зазначає дехто.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.