Відома українська телеведуча Марічка Падалко похизувалася своїм підрослим 14-річним сином. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Фото телеведучої в обнімку із сином вразило українців – хлопчик у свої 14 років вже перегнав маму за зростом.

«Настав той день, коли ми з сином зрівнялися у зрості. В його чотирнадцять. Я зрозуміла, що в мене подібного досвіду не було - я не дотягнула до зросту своїх батьків - в мене середнього зросту мама і високий батько. Я, напевно, в його маму, свою невисоку бабусю», - поділилася Марічка.

Вона також додала, що їй цікаво, коли зазвичай діти переростають своїх батьків.

«І в мене питання до Вас! А як це зазвичай відбувається - коли діти з Вашого досвіду наздоганяють чи переростають своїх батьків?», - запитала вона.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Я вища за маму, а сестра нижча», «Моя донька вища за мене», «Син вже вищий за мене! І тата майже догнав за зростом! За моїми спостереженнями, зараз багато дітей переростають своїх батьків!», - діляться фанати ведучої.

«І це ще тільки футболіст. А якщо у баскетбол піде?», «Це так здорово - мати сина, та ще й високого! Відчуття захищеності і гордості присутні», - захоплюються українці.

Раніше повідомляли, Марічка Падалко змінила професію на локдауні: "Кому какао?".

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко поділилася рецептом божественного брауні: є один секрет.

Знай.uа писав, Марічка Падалко розкрила секрет ідеального шоколадного Брауні, діти будуть в захваті.