У Києві перенесли заплановану дату відключення опалення. Спочатку в мерії планували зробити 5 квітня, але через похолодання вирішили трохи почекати.

За прогнозами синоптиків, у середу, 7 квітня, нічна температура опуститься до -1 градуса, можливий сніг. З цієї причини у Кличка вирішили змінити "опалювальні" плани, і почати відключення в суботу, 10 квітня.

"Жителі можуть прийняти рішення про відключення опалення на загальнобудинкових зборах і подати відповідний протокол теплопостачальної компанії. Соціальні об'єкти лікарні – садочки та школи-відключати тільки за відповідними заявками керівників установ", - йдеться в повідомленні КМДА.

В Києві вже почали діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.