З 5 квітня українська столиця потрапила до "червоної" зони карантину, де почав діяти ряд заборон. Одна з них - можливість користуватися громадським транспортом лише з перепусткою. Що стосується міжміського сполучення - воно лишилося колишнім, і це велика проблема.

До стандартних електричок не додають вагонів, і сотні людей, які вимушені за відсутністю вибору користуватися саме ними, товпляться на пероні. Про це на сторінці Facebook-спільноти "Стоп-Рагу Ніжин" написала Анастасія Разумейко, посилаючись на користувача Євгена Ткаченка.

"Зараз всі потерпають збитків. Вчора, по роботі цілий день катався на таксі. Сьогодні щоб зекономити пішов на електричку Ніжинську і їхав до Видубичів, а потім таксі або пішки. І, постає питання до топ чиновників чи важко додати ще вагонів? Адже люди сидять в тисняві, байдуже, що в масках... Виходить, на мою думку, що Києв-Ніжинські електрички є розсадником коронавірусу?

Кому зараз зробили легше, перекривши громадський транспорт? Частина людей лишилась без роботи,інша-потерпає збитків....чому лікування ковід у лежить на простих людях, які працюють, а не на державі: безпечні відстані в транспорті, збільшення транспорту на маршрут, більше вагонів, забезпечення масок. Адже, "смішно" часом, коли в людини заношена одноразова маска, яка ні від чого не захищає", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай.ua, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.ua писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.