Катерина Осадча - популярна українська телеведуча та обличчя телепрограми "Світське життя". Через свою роботу зірці доводиться досить багато подорожувати аби зняти ексклюзивні кадри для своїх телеглядачів.
Цього разу Катерина Осадча відправилася на зйомки програми "Світське життя" до Єгипту. Але попри напружений робочий графік теледіва знайшла час для прогулянки на яхті.

Катерина Осадча, фото з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

"Коли фільтри непотрібні", - так Катерина Осадча підписала оприлюднені у своєму nstagram фото.

Катерина Осадча, фото з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

На оприлюднених фото телеведуча позує у коротеньких шортах, демонструючи свої розкішні довгі ніжки. Зірка одягла світлу сорочку та грайливо зав'язала її кінці.
Свій образ теледіва доповнила капелюхом, який є незмінним атрибутом для Катерини Осадчої.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…"

Також " Знай.ua " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.