На автодорозі Київ – Одеса сталася НП, там зіткнулися авто АЗЛК та мотоцикл BMW.
Про це повідомляє патрульна поліція Київської області.
Так, стало відомо, що у понеділок, 5 квітня на 44 кілометрі автомороги Київ – Одеса, в районі села Ксаверівка, сталося ДТП. Там зіткнулися авто АЗЛК 412 та мотоцикла BMW.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Зазначимо, що водій мотоцикла BMW від отриманих травм загинув на місці. Окрім того, 26-річну пасажирку мотоцикла та 19-річного пасажира авто шпиталізували до лікарні з різними ступенями тяжкості.

"Патрульні поліцейські наголошують: дотримання правил дорожнього руху запорука безпеки на дорозі. Будьте пильними за кермом та уважно стежте за дорожньою обстановкою, а перед здійсненням маневру — переконайтеся у його безпечності", - сказано у повідомленні.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00.