Перший день локдауну 5 квітня став справжнім випробуванням для більшості киян - у громадський транспорт пускали лише за спецперепустками, таксі злетіло в ціні щонайменше у два рази, а місто паралізували затори, оскільки багато містян пересіли за автівки.

Локдаун в Києві, фото РБК-Україна
Локдаун в Києві, фото РБК-Україна

Кумедне відео із затору опублікував Telegram-канал "Киев Сейчас".

На відео видно, що водій, аби не втрачати даремно час, вирішив пограти на гітарі під час тягучки.

“Хлопець за кермом Volkswagen грав на гітарі. Південний міст. Києва. А чим ви займаєтеся, стоячи в пробках в Києві?",- йдеться у підписі під відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На кадрах видно, як спритний водій на білому авто їде в пробці за вантажівкою і грає на гітарі. Гриф інструменту вилазить навіть за бічне вікно. Музиканта зняли на відео інші учасники руху.

"Трохи підняв настрій, бо зараз усі такі нервові та напружені", - зізнаються очевидці кумедного інциденту.

Потім водій-гітарист перебудувався в другий ряд і поїхав вперед.

Нагадаємо, стало відомо про те, що незважаючи на посилені карантинні обмеження в столиці, людей продовжують пускати в салон натовпами.

Ми акож писали про те, що в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай.ua, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.ua писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.