Чоловік завжди просить гроші ніби-то на бензин, і ніколи не затримується в одному місці. Чи справді дідусеві потрібна допомога і куди він все-таки хоче дістатися, дізнавалися журналісти програми "Джедаі" на каналі 2+2.

Дідусь на старій "копійці", якого знає вся Україна, продовжує гастролювати вітчизняними дорогами. Він просить у людей гроші ніби-то на пальне, ніколи не затримується в одному місці і не боїться поліції. Журналісти програми «Джедаі» зустріли чоловіка аж під Одесою.

Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу джедаї: YouTube

За словами діда, він уже два тижні в дорозі — їде з Києва до Криму, де мешкає його син. Чоловік запевняє, що збирає кошти на бензин, якого йому потрібно 100 літрів.

Журналісти провели прості розрахунки. З Одеси до Криму їхати майже пів тисячі кілометрів. Середній розхід "копійки" становить приблизно вісім літрів бензину. Тобто, щоб дібратися до пункту призначення діду вистачить 40 літрів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу джедаї: YouTube

До того ж, дід відмовляється брати бензин, який йому пропонують небайдужі подорожні. Чоловік приймає допомогу виключно у грошовому еквіваленті, що підтверджує його шахрайські наміри.

Нагадаємо, що львів'яни викрили юну шахрайку, актриса від Бога: "Несіть Оскар!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Самий ввічливий грабіжник на світі": українські копи затримали несподівано чемного злочинця

Також, "Знай.uа" писав, що експерт розповів, як вести безпечне листування в месенджерах