Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя і співачка Alyosha претендують на звання найгарнішої багатодітної пари України. Їх у родині вже п'ятеро.

В сюжеті програми "Життя відомих людей" щасливі батьки розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

"Це не значить, що ми не сваримося, - сказав Тарас і додав, що більшість труднощів у стосунках. з якими вони впоралися, пов'язана з дітьми. "Мені здається, що якби не було дітей, можливо ми б і не були вже разом", - зізнається чоловік.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".