На Київщині розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це повідомляє "Київ оперативний".
Так, стало відомо, що розшукується безвісти зникла 17-річна Марченко Олександра. Відомо, що дівчина у неділю, 4 квітня близько 19:00 вийшла з дому по вулиці Григорія Сковороди у місті Ірпінь та не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого невідомо, телефон дівчини відімкнений.

Марченко Олександра, фото Київ Оперативний
Марченко Олександра, фото Київ Оперативний

Особливі прикмети зниклої: на вигляд близько 16-17 років, зріст 165 см, середньої статури, обличчя овальне, очі карі, волосся довге русяве. На момент зникнення була одягнена у куртку сірого кольору, сірі спортивні штани та пудрові кросівки.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.