З 5 квітня в Києві посилили карантин, і тепер всі, хто забезпечує життєдіяльність міста, повинні пред'явити спецперепустку, аби скористатися громадським транспротом. Такої перепустки не виявилося у медсестри з Інституту раку, і її не пустили в маршрутку.

Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "Киев сейчас". Жінка заявила, що ще не встигла забрати свою перепустку з Інституту, оскільки була вихідна і на роботу в добу їй тільки сьогодні.

"Незважаючи на це, патрульні вирішили жінку в маршрутку не пускати і відвезли її на своїй машині самі на роботу❤️",- йдеться в публікації.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.