Популярний український телеведучий Юрій Горбунов, без якого сьогодні неможливо уявити найуспішніше співоче шоу "Голос країни", активно спілкуєтьяс з підписниками та ділиться подробицями не тільки професійного, але й особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram у неділю шоумен виклав світлину із зірковою дружиною Катериною Осадчою та нагадав українцям про те, що на "Голосі країни" завершився останній тиждень перед початком прямих ефірів.

"Сьогодні! Голос!! Останній тиждень перед прямими ефірами!!!", - написав Горбунов.

Раніше популярні українські телеведучі Юрій Горбунов і Катерина Осадча показали, як відпочивають біля річки з чотирирічним сином. "Офіційно перший день весни!", - підписав миле фото телеведучий. На знімку він з дружиною і сином прогулюються по берегу річки, скориставшись раптовим потеплінням і сонячним днем.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали про те, що ведучий "Голос країни" Горбунов посадив за кермо маленького сина: "Папка спокійний".

Нагадаємо, у мережі показали першу дружину Юрія Горбунова, яку він залишив заради Каті Осадчої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов показав, що робить з Надією Мейхер поки Катя Осадча в Грузії: "Шалені".