Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала, як проводжала захід сонця на березі Київського водосховища. Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Зустріли захід сонця з katrinorlova на Київському водосховищі. Така краса! А Ви як любите проводити час - на свіжому повітрі чи вдома, за переглядом улюбленого серіалу?», - запитала вона у своїх фанатів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях несподівано обізвалася співачка та телеведуча Світлана Тарабарова, якій здалося, що про неї забула подруга.

«Я не зрозуміла, а я?», - здивувалася Тарабарова.

«А до тебе завтра», - пообіцяла Вітвіцька.

«Там завжди гарно, але на заході сонця просто казково!», «Яка краса! Солю, така романтична!», «Заходи сонця там особливі!!! У Вишгороді щодня це бачу, і кожного разу в захваті, як вперше», - пишуть захоплені фанати телеведучої.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала стрункі ніжки у ботфортах і налякала українців: "Така худа..." Улюблениця мільйонів українців виглядає не надто здоровою, і не на жарт стривожила людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."

Також, "Знай.uа" писав, що містична Аліна Гросу розпустила пухнасті крильця: "Незліченна безліч"